tiistai 7. huhtikuuta 2009

E-kirja, ketjukirjeklassikko

Tämä on jo niin wanha, etten viitsi edes väittää sitä huijaukseksi. Kyseessä on kuitenkin siinä määrin klassikko sekä muodoltaan että sisällöltään, että on pakko ottaa se välikevennyksenä käsittelyyn.

The gold Internet: Nerokkain tapa Hankkia tuloja Internetissä! [EDIT 12.12.2009: linkki poistettu, mutta koettakaa seurata ilman alkuperäistekstiä.]

Tämä on "rikastu tekemättä työtä parissa kuukaudessa"-genren malliesimerkki. Teksti on ensinnäkin tuhottoman pitkä, toistaa samoja asioita viiteen kertaan, on mahdollisimman epäselkeä (sisältäen n. 10 000 kirjoitus virhettä) ja tietenkin hehkuttaa tuhottomia summia, joita ohjelma tuottaa.

Kyseessä on perinteinen ketjukirje: kaikki lähettävät rahaa ketjun alkupäässä oleville. Aloittajille tämä onkin tuottoisaa, mutta pian jäsenien määrä paukkuu sellaisiin tähtitieteellisiin summiin, että ketju katkeaa omaan mahdottomuuteensa. Koska rahan määrä ketjussa ei kasva, suurin osa osallistujissa menettää rahansa. Itse E-kirja ei ole minkään arvoinen, se sisältää ainoastaan ketjukirjeen mainoksia.

LähilukuMe erotumme kaikista samantyylisistä ohjelmista, joita Internetissä nykyisin esitellään. Katso vaikka itse. Me olemme pysyneet perusajatuksessa, koska tämä ohjelma on arvoltaan KULTAA.

Lol.


Nyt varmaankin ajattelet, että se on mahdotonta? Jatka lukemista niin saat tietää, kuinka se tulee mahdolliseksi.

En ollenkaan. Jatketaan.


" JA NYT, TÄSSÄ SE ON "

Ai missä?


Tulosta tämä sivu, niin voit lukea ohjelman ajatuksen läpi useampaan kertaan. Seuraava mahdollisuus ansaita rahaa tulee herättämään kiinnostuksesi. Voit aloittaa hyvin pienellä investoinnilla ja tulokset ovat huikeat. Jos haluat ansaita 450.000 Euroa alle seitsämässä kuukaudessa, jatkaa lukemista...

No, jatketaan...


ettei ole olemassa lakia, joka kieltäisi osallistumasta tähän ohjelmaan

Paitsi tämä.


TÄSSÄ SE ON! Seuraat vain ohjeita ja unelmistasi voi tulla totta.

Häh? Missä?


TÄSSÄ OHJEET, KUINKA TÄMÄ NEROKAS OHJELMA TUO SINULLE TUHANSIA EUROJA! Tämä menetelmä ansaita rahaa toimii 100%:sti. Olen varma, että sinulla olisi tulevaisuudessa käyttöä 450.000 eurolle ja enemmällekin. Ennenkuin sanot ei: "tämä on ...!" Ole hyvä, lue tämä sivu huolellisesti alusta loppuun

Missä tässä? No, jatketaan.


Ja näin se toimii:

Vihdoinkin.a.) Lähetät jokaisen E-Kirja tilauksen mukana 5 Euron setelin, E-Kirjan numeron alapuolella olevaan osoitteeseen. Lähetät siis yhteensä 7 kirjettä, 7:ään eri osoitteeseen. Ole hyvä ja aseta 5 Euron seteli tilauslomakkeen sisään niin, ettei sitä voi havaita kirjekuoren läpi!

b.) Kirjoita tilauksesi Nr.1: "Please, send me the E-Book Nr.1" ja tilaamasi kirjan nimike. Nimike löytyy kirjan numeron perästä (esim. "E-Book Nr 2: free advertising possibilities Nr.1-6") Seuraavaksi kirjoita huolellisesti tilauslomakkeeseen oma sähköpostiosoitteesi, koska saat kaikki tilaamasi E-Kirjat sähköpostin välityksellä. Kirjoita myös kirjepostiosoitteesi.

c.) Muutaman päivän sisällä vastaanotat sähköpostin välityksellä kaikki 7 E-Kirjaa. Tallenna ne PC:n kiintolevylle, jotta voit lähettää ne taas eteenpäin, kun saat E-Kirja tilauksia kirjepostin kautta asiakkailtasi.


Kuulostaa selkeältä, niin että idioottikin ymmärtää. Mikä on tärkeää.


2. Erittäin tärkeää: Älä muuta tilauslistassa olevia nimiä tai niiden järjestystä muulla tavalla, kuin mitä alla olevassa ohjeessa on kuvattu

Sinänsä hauskaa, että googlettamalla löytyy runsaasti sivuja, joilla nimet ovat eri järjestyksessä ja väliin on tullut uusia nimiä. Ei kai kukaan vain ole yrittänyt kiilata jonossa?

Ennenkuin päätät liitytkö tähän ohjelmaa vai et, vastaa yhteen kysymykseen: Haluatko muutosta elämääsi? Jos vastaat "kyllä", ole hyvä ja katso seuraavat tosiasiat jotka liittyvät tähän ohjelmaan

Nih, luuseri, haluatko muuttaa elämäsi nostamatta persettä penkistä ja jatkamalla netissä roikkumista?


1. Myyt tuotetta, jolla ei ole valmistuskustannuksia.
2. Myyt tuotetta, jolla ei ole kuljetuskustannuksia.
3. Myyt tuotetta, jolla ei ole mainoskuluja.
4. Käytät hyväksesi Internetin tehokkuutta sekä verkostomarkkinoinnin voimaa levittämään tuotetta ympäri koko maailmaa.
5. Investoinnit: vain 35 Euroa, omaa aikaasi sekä yhteyskulut Internetiin.
6. Lähes kaikki ansiot, jotka saat, ovat puhdasta voittoa sinulle, ei välikäsiä, eikä monimutkaisia provisio malleja.

Muista myös verkostomarkkinoinnin kultainen sääntö:
7. Myyt tuotetta, joka on täysin hyödytön, ja koko toiminta perustuu ainoastaan rikastumishehkutukseen.

Lopuksi:


Tiedote: Jos tarvitset apua liiketoiminnan aloittamisessa, esim. tuloverotuksen tms. kanssa, voit ottaa yhteyttä verotoimistoon.

Haluaisin nähdä sen verovirkailijan ilmeen.

Click here you idiot!


Voisin kirjoittaa tästä parodian, mutta koska se on tehty jo aikaisemmin, linkitän tähän.


The only effort required of you is Clicking That Paypal Button. Even an idiot can do that, right?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

pakko laittaa kommenttia koska v*tuttaa perehtymättömyytesi kyseiseen asiaan.

1. Laki kieltää?
Missä kohtaa tarkalleen linkkaamassasi lakitekstissä sanottiin että tämä on laitonta touhua?
"Rahankeräyksen määritelmä
Rahankeräyksellä tarkoitetaan toimintaa, jossa yleisöön vetoamalla kerätään VASTIKKEETTA rahaa."
Vastinehan on se e-kirja jota tässä käytetään porsaanreikänä kiertäen tätä lakia.
Ainoa laki jonka itse keksin tämän kieltävän on se ettei saa postissa lähettää rahaa ellei se ollut joku tietty summa, en tarkkaan muista.

2. "Sinänsä hauskaa, että googlettamalla löytyy runsaasti sivuja, joilla nimet ovat eri järjestyksessä ja väliin on tullut uusia nimiä."
Onko ymmärryksessäsi vai lukutaidossa vikaa. Näinhän se pitääkin olla että tämä juttu toimisi.
Koko teksti kopsataan. Viimeinen tyyppi tippuu pois ja ensimmäiseen osoitteeseen laitetaan oma nimi.


Olet vain kirjoittanut v*ttumaisuuspäissäsi jonku kritiikin jostain asiasta josta et tiedä tuon taivaallistakaan.
Ilman mitään lähteitä ja perusteluja kirjoitettu blogiteksti ei tee muuta kuin antaa susta kuvan mäkättävänä äpäränä joka nyt haluaa keksiä jonkun syyn haukkua jotain asiaa. häpeä.

Sitten kun olet kokeillut tätä ja nähnyt lopputuloksen ni ala vasta sitte aukomaa

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, joku on vittulluit sinulle Internetissä ja nyt vituttaa. Minua itseäni ei kyllä vituttaisi, jos olisin ansainnut 450 000 euroa näillä hienoilla E-kirjoilla. Ja sinähän olet, koska olet kokeillut tätä ja tiedät että se toimii.

"Onko ymmärryksessäsi vai lukutaidossa vikaa. Näinhän se pitääkin olla että tämä juttu toimisi"

Nimenomaan näin se ei toimi, jos joku muuttaa listaa tai laittaa nimensä väliin.

"Sitten kun olet kokeillut tätä ja nähnyt lopputuloksen ni ala vasta sitte aukomaa"

Kerro toki meille tyhmillekin, miten tämä toimii. Itse väitän, että se toimii siten, että se toimii kuten klassinen ketjukirje. Eli mukaanliittyjät lähettävät rahaa ketjun aloittajalle, joka rikastuu, mutta ketjun loppupää ei saa mitään. Missä kohtaa minulla meni väärin?

Admin

Anonyymi kirjoitti...

Alkuperäinen tekstihän löytyy esim. täältä
http://websolutations.com/

Terveisin mäkättävä Admin