tiistai 27. lokakuuta 2009

Wincapitan Risto Hentunen Interpolin etsintäkuuluttama ja pidättämä

Aloitin tämän tekstin kirjoittamisen "Wincapitan ylälinjaan epäiltävästi kuulunut Risto Hentunen on etsintäkuulutettu." Tallensin luonnoksen ja aoin jatkaa aiheesta, mutta nyt näemmä sillä aikaa Thaimaan poliisi hoitanut ns. "homman kotiin". Eli nyt siis Wincapitan sisäpiiiriin kuulunut Risto Hentunen on pidätetty. Risto on eräs tunnetuimmista capitalaisista, ja mm. Iltalehti haastatteli häntä viime kesänä Thaimaassa.

Alla linkkki Interpolin etsintäkuulutukseen:
http://www.interpol.int/public/Data/Wanted/Notices/Data/2008/46/2008_29446.asp

Ja kuvakaappaus:


Näyttää juuri sellaiselta kaverilta, jolle voisi antaa kymppitonnin sijoitettavaksi. Ja samalla voisi kysyä, sattuisiko olemaan tietoa käytetyistä autoista.

Riston ajatuksia voi lukea hänen blogistaan: http://www.ristohentunen.com/blogi.htm

Näiden jälkeen oma pikkunäppärä parodiani kuulostaa melko laimealta:

Suomi, kaksinaismoralismin ja takin kaannon mekka. Kansalaiset on totutettu juomaan vesijohtovetta, jota tullaan kayttamaan tulevaisuudessa yhtena vallankayton ja taydellisen kontrollinen valineena, koska sita kautta voidaan annostella mielenkontrollin lisaamiseksi tarkoitettuja ainesosia valtaosalle vaestoa. Lainsaatajat asettavat tuossa lehti-ilmoituksessa jo hypnottiisen suggestion, jolla opetetaan ihmiset hyvaksymaan se, etta harkintakyvyn aleneminen tulee tapahtumaan yoaikaan, jolloin uudelleen ohjelmointia tullaan tekemaan ihmisille.


Niin, toki ymmärrän tämän olevan kieli poskella kirjoitettua, mutta joku kirjoittaa saman tasoista juttua myös vakavasti.

EDIT (6.11): Ylen mukaan ensimmäiset syytteet Wincapita-jutussa on nostettu. Syyttäjä vaatii vankeusrangaistusta kahdelle henkilölle törkeästä petoksesta ja rahanpesusta.

Ex-wincapitalaisten mukaan syyttäjää ohjailee todennäköisesti KGB, Siionin viisaat tai alieneiden syyttäjän aivoihin istuttama mikrosiru.

Ei kommentteja: