lauantai 26. syyskuuta 2009

Puolesta ja vastaan, eli Columbon blogi

Joku halusi vielä kysyä yhtä asiaa, ja perusti sitä varten blogin, joka käsittelee Wincapitaa. Huolimatta siitä, että sävy on vähintäänkin Wincapitaa puolusteleva, nimimerkki Columbo vakuuttaa, ettei ole Wincapitan sponsori. Jäsenyydestä en löytänyt mainintaa.

Tosin, spekulaatio on turhaa, koska kaikki valistuneet ihmiset tietävät, että KRP:iin ja mediaan soluttautuneet Illuminatin edustajat ajoivat Wincapitan alas saatuaan viestin kuun pimeällä puolella asuvilta natseilta. Ja myös sen, että valuuttapainemittari on tosiasiassa alieneilta saatua hypertekniikkaa, jonka Nasa sai haltuunsa Roswelliin laskeutuneeseta ufosta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tiedoksi tännekin, että kävin kertomassa totuuden miten olin itse mukana kaatamassa wincapitan kusetusta ja moderaattori päätti jättää koko kommenttini pois :)

Oli erittäin hauskaa katsoa miten pojat oli käyttäneet Frontpagea oikein surkeasti ja tehneet kotisivut.

Ymmärtänet varmaan että en voi kirjoittaa avoimella tunnuksella tänne, mutta vastaan avoimesti kaikkien kysymyksiin wincapitan kusetuksesta jos jotakuta kiinnostaa vielä.

Lueskelen blogiasi suunnilleen kerran viikossa, joten kaikki joita kiinnostaa lisätieto miten kusetus koostui, kerron mielelläni.

Ja tiedoksi Wincapitalaisille: Takaan kaikille 110%:sesti että teitä on kusetettu, sillä näin itse koko sivuston koodin ja dokumentteja siitä miten kusetus koostui - näistä krp:llä on varmaan itsellään jo tiedot, joten lopettakaa se itkeminen.

Jos jollakulla on liikaa rahaa niin sijoittakaa vaikkapa minuun. Takaan 5000% päivittäisen tuoton. Meinasin nimittäin perustaa oman uskonnon.

Ja tässäpä kuva kirjoista joita meinasin kustantaa:

http://www.colinfahey.com/funny_images/warning_label_holy_bible_may_be_bogus.jpg