keskiviikko 21. lokakuuta 2009

V-yksi-agraa posteihin

Aina saadessaan niitä väärin kirjoitettuja spämmiviestejä, joissa mainostetaan erilaisia erektiohäiriölääkkeitä, tulee ihmetelleeksi kuka niihin uskoo. Viestit on tarkoituksella kirjoitettu väärin tietenkin siksi, että ne läpäisisivät sähköpostien turvatarkastukset ja blogikommenttien spämmijarrut. Kuka ihme esimerkiksi harkitsee luottokorttitietojensä lähettämistä saatuaan seuraavanlaisen viestin:

PenisEn1argement Pills that Work! 100% Guaranteeed jngkwb h3d


Ensimmäinen ajatus on, että tyhjennetäänkö koko tili kerralla. Toinen ajatus on, että vaikuttavatkohan nämä saamani pillerit mitenkään. Kolmas ajatus on, että ovatko nämä vaarallisia. Rahansakin melkein voi vielä riskeerata, mutta ei mielellään terveyttään.

Noh, ainakin tämän uutisen mukaan joku näitäkin tilailee.

Tällä kertaa sentään oli oikeita potenssilääkkeitä, eikä kalkkitabletteja, niinkuin eräässä ruotsalaisessa nettikaupassa (en löydä uutista tähän hätään). Muistaakseni kauppa kuitenkin kävi, ja ennen kiinnijäämistään mies ehti netota reilut miljoona kruunua.

Ihmetyttää, että miten syvä voikaan olla miehinen häpeä, kun ei voi mennä lääkäriin, vaan pitää tilata humpuukiheikeiltä lääkkeet netistä.

Ei kommentteja: