maanantai 1. maaliskuuta 2010

Beetta-soihtu, aikamme ilmiö

Kaleva julkaisi viime viikolla oivan artikkelin edesmenneestä Oulun yliopiston legendaarisesta ortotopologian dosentti Aapo Heikkilästä. Heikkilä on tiettävästi maailman ainoa tämän alan asiantuntija, ja itseasiassa hän on perustanut koko tieteenalan itse. Tarkalleen ottaen kukaan ei tiedä, mitä tämä tieteenala käsittelee, mutta sen avulla voi laskea esimerkiksi tontun aivojen tilavuuden tai tai se voi tutkia "para-avaruuden peruskäsittetteitä ja sinisen elektronin symbioosia kierteisgalaksin hypotenuusassa." Usein kuulemma matemaattinen todistus saattoi päättyä siniseen enkeliin. Itse kuulin Heikkilästä entiseltä lukion opettajaltani, joka oli opiskellut Oulussa. Heikkilä oli pidetty hahmo, joka oli pyörinyt yliopistolla 60-luvulta saakka, vaikka ei tiettävästi koskaan ollut edes opiskellut siellä. Karismaattinen ja korrektisti pukeutuva Heikkilä kyseli opiskelijoilta kuulumisia ja käyttäytyi kuin akateemikko ikään. Vähintään kerran keväässä opiskelijat keräsivät kolehdin ja palkkasivat Heikkilän luennoimaan, ja luentosalit olivat aina täynnä.

Tämän päivän blogaus ei kuitenkaan käsittele Heikkilää, vaan erästä potentiaalista ortotopologian tutkimuskohdetta.

Taistelu beettasoihduista, eli kun kaikki maailman adminit ovat salaliitossa sinua vastaanOlli Mäkikoho on vaietun totuuden airut, joka on tullut varmasti tutuksi monille Internetin ihmemaassa käyneille. Mäkikoho käy yhden miehen sotaa perimanchalaiseen tyyliin sen puolesta, että totuus ydinvoimaloiden beettasoihduista tulisi julki. Beettasoihtu on (ilmeisesti) jonkinlainen ydinvoimaloista purkautuva energialataus tai päästö, joka näkyy Ollin ottamissa kuvissa vaaleanpunaisena liekkinä tai soihtuna.

(Todennäköisesti tämä ei ole hänen oikea nimensä, mutta käytän tässä blogauksessa tätä taiteilijanimeä. Muita nimimerkkejä ovat "Mailisnuutinen", "Fet1" ja "Arto". Oikeankin nimen löytää googlaamalla. Luultavasti netissä on myös toinen henkilö, joka kirjoittaa beettasoihduista, mutta kuvittelen hänen olevan provo. Asiantuntija kuitenkin tunnistaa aidon mäkikohon lähes aina.)

Vastassaan tässä taistelussa Mäkikoholla on tarkemmin määrittelemättä ihan kaikki ja koko maailma, mutta etenkin ydinvoimateollisuus ja sen hallitsema Supo, joka taas puolestaan hallitsee lähes kaikkia Internetin keskustelupastoja.

Annetaan tässä vaiheessa Ollin itse kertoa:Kybersota on raakaa peliä. Koska suopojen soluttama tiedemaailma ei hyväksy teoriaa beettasoihduista, Mäkikohon on ollut pakko levittää tietoutta Internetin keskustelupalstojen kautta. Ja nimenomaan aivan kaikkien mahdollisten keskustelupalstojen.

Aloin systemaattisesti etsiä reittejä, miten saisin sen [beettasoihdun] tietoisuuteen. Loogisin väline oli tietenkin nettien keskustelupalstat. Sys-te-maat-ti-ses-ti niissä alettiin antaa baneja, kieltoja, sensurointeja, estoja. Ehkä kuvaavin tilanteelle oli se, että kun kirjoitin Kauppalehden nettiin, sain 8 tunnin aikana neljä kertaa banit.


Jos lähettää vaikkapa jääkiekkoon keskittyvälle Jatkoaika-foorumille, palvelimiiin keskittyvälle Apache-foorumille tai vaikkapa matkailuun keskittyvälle Mondo-foorumille 15-liuskaa pitkiä copy&pastetuksia aihealueeseen mitenkään liittymättä, niin saattaa olla, että moderaattori ei niitä kauhean kivalla silmällä katsele. Ja tämähän luonnollisesti sensuuria, sananvapauden rajoittamista ja kaikkea sellaista, johon Supolle kuuliaiset adminit on koulutettu. Sellainen mahdollisuus ei tietenkään tule mieleen, että ehkä bridgenpelaajien tai retkipyöräilijöiden foorumit on pyhitetty jollekin tietylle aiheelle, ja päivittäinen massapostitus muista aiheista näyttäytyy häiriötekijänä.

Olen saanut banit Tiede-lehdestä, Yleisradiosta, jopa Hilavitkutin-osoitteistosta sain sensorit, moderaattorit kimppuuni.


Supon käsi on pitkä. Missä Mäkikoho ikinä kirjoittaakaan, aina hänen perässään kulkee Supon mies.

Jopa niin pitkä, että Supo kaatoi Eduskunnan ja armeijan sivut vain beettasoihdun salatakseen. Välillä on koko Internet (muutamia treffisivuja lukuunottamatta) kaatunut, kun totuutta koetetaan salata.

Mikä on beettasoihtu?Itseäni kiehtoo näissä vaihtoehtotiedemiehissä heidän suuri luovuutensa ja aidosti nerokas kyky keksiä uusia termejä ja teorioita, jotka oikeasti välillä kuulostavat tieteelliseltä tekstiltä. Kun tähän yhdistetään täydellinen piittaamattomuus välimerkeistä ja muista oikeakielisyyden säännöistä ja suosituksista, on tuloksena varsinainen kokonaistaideteos. Tämän lisäksi teorioille annetaan tukea ihan oikeista lähteistä valituilla sivujen pituisilla lainauksilla, jotka tosin eivät liity käsiteltävään aiheeseen mitenkään.

Esimerkiksi näin:

Tuo auringossa syntyvä fotoni on samanhenkinen. Jos sinulla on vaikka 1 500kg painoinen auto allasi. Ajat sillä jossain romurallissa päin toisia autoja. Niin yhteen mutkaan jää lokasuoja takaa. Toiseen mutkaan rikkoutuu sivulasi. Kolmanteen törmäykseesi katoaa konepelti. Itse asiassa romurallissa kadotat AINA jotain kulkupelisi kokonaismassasta, koska toimit perusfysiikan lakien mukaan. Kun autosi PUNNITAAN saattaa se painaa lopulta vain 1200kg. Tehtyäsi törmäilyjä kun menetät sekä massaasi, polttoainettasi, voiteluöljyjäsi ja jopa ateriasi painoja.

Mutta kun fotoni kaahailee auringon sisuksissa pintaan 3miljardia törmäilyvuottaan, se samalla lailla valonnopeudella törmäilee auringon atomirakenteissa. STUK/Aaksun väärennettyjen tulkintojen mukaan MYÖS valon fotonin pitäisi keventyä ns. "absorptiomekanismeillaan". Ja alkujaan sinihohtoisen fotonin pitäisi lurpahtaa auringon pinnalle väsyneenä suurimmat potkut menettäneenä. Ei alun "1 500kg" massaisena. Vaan kuten autossasi 1 200kg painoisena hyytyneenä punafotonina ulos! Vaan oikeasti Auringosta pullahtaa ulos AINA 100 % energiansa pitänyt hohdokas ponteva fotoni, kuten näemme.


Tyypillistä on, että (lähes) kaikki muut ovat väärässä ja nykytiede on vain salaliitto:

Olen jo pitkään tiedostanut, että maailman kvanttiydinfysiikasta löytyy massoittain (80%), tieten tehtyä valehtelua. Joilla ydinala petoksiaan maailmanlaajuisesti ja TIETEN peittellyut. Ne on vaan kyettävä siivilöimään ulos."Säteily- sen käyttö javalvonta", kerrotaan myös seuraavaa tietoa."Neutronin irrottamiseksi ytimestään menee energiaa 10-15Mev energiat. Puolestaan Pekka Jauho kertoo fissiohalkeamisesta vapautuvan 200MeV energiat. Täsmää tämä sen, että halkeavassa atomissa vapautuva energia menee kaikineen laskemieni n.20 neutronin irtirepimisiin! (lähde)


Totuus löytyy seuraavista kuvista:

http://kuvaton.com/k/Aei.jpg

http://kuvaton.com/k/Ax8.jpg

http://kuvaton.com/k/OTi.jpg

http://kuvaton.com/k/gBG.jpg

http://kuvaton.com/k/fx8.jpg

Mutta mikä on beettasoihtu? Beettasoihtu (myös betasoihtu, engl. beta flare tai beta torch)on ydinvoimaloiden päällä näkyvä punertava soihtu tai pilvi. Tämä saadaan esiin aivan tavallisista valokuvista menetelmällä, jonka Mäkikoho on oppinut itseltään Supon edustajalta. Beettasoihtukuva näyttää esim. tältä:

Eikä tässä vielä kaikki. Samalla menetelmällä saadaan esimerkiksi aivan tavallisista sääkartoista esiin beetasoihtuja:Joko pelottaa? Kuten kuvasta käy ilmi, erityisesti Loviisan seutuvilla on erityisen suurta ionisoitunutta spalaatiosirontaa (ydinvoimala!), mutta myös Parkanon tuntumassa on syntymäisillään suurehko beettasoihtu.

Beettasoihtu on ihmisille ja eläimille vaarallinen (mm. tappaa ydinvoimalan läheisyydessä lentäviä lintuja tuhansittain) ja siksi mm. useiden teiden varrella on betoniaitoja suojaamassa autoilijoita beettasoihdun "kanavasäteilyltä". Joissakin kohtaa tie kulkee jopa maan alla tunnelissa. Erityisen salakavalaksi tämän beettasoihduin tekee se, että se ei näy missään mittareissa, vain erikoiskäsitellyissä kuvissa.

Beettasoihtu on vastuussa monesta pahasta maailmassa. Se mm. pudottaa jopa keskellä Atlanttia matkustajakoneita ja räjäytti Turun Kuusiston TV maston vuonna 2009. Beettasoihdut ovat tuhonneet hehtaareittan metsää Etelä-Suomessa. Aivopesty media tosin syyttää tästä mäntypistiäisiä (mutta miksi beettasoihdut vaikuttavat enimmäkseen mäntymetsiin?)

Muita Mäkikohon innovoimia termejä ovat mm.:

Ledkanavahyppyri
Sooninen pattoputkiajo
kanavasäteilyionisaatiohiukkasisku
pinkki fotoni
ultrahappiradikalisaatio
polttovyöhykehampurilaiskuvio


LopuksiAsiasta kiinnostuneet voivat kahlata linkkejä läpi tai googlata. Tämä aihe on liian pitkä tullakseen käsitellyksi yhdessä postauksessa (niin pitkää postausta ei jaksaisi kukaan lukea, jossa Olli Mäkikohon kaikki tekstit olisi kommentoitu).

Huom! Tätä blogausta saa kommentoida, mutta moderoin kommentit tavallista herkemmin. Siksi pyydän olemaan kommentoimatta ks. henkilöä alatyylisesti tai kertomaan yksityiskohtia/oletuksia hänen terveydentilastaan. Samoin kommenttien maksimipituus on varmuudeksi 100 sanaa (kukin voi arvata miksi). Erityisesti kaivataan lukijoiden kokemuksia siitä, missä ja milloin olet viimeksi nähnyt beettasoihdun. Kuvia saa lähettää, mutta ei mielellään mitään pakoputkiosastoa.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi muuta sanoa, kun ETTÄ MITÄ VITTUA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miten mä päädyin tänne...

Anonyymi kirjoitti...

Sitä sinun varmaan pitää kysyä mutsiltasi, mutta veikkaan, että kysymys sisältää jo vastauksen.

Admin, Nettihuijaukset

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoittikohan ArtoOlliRaijasivu mahdollisesti Apachefoorumilla tätä.
http://www.apachefoorumi.net/index.php

Palvelimia on varmasti jutuissa sivuttu, mutta siihen keskittyvä foorumi ei kumminkaan ole kyseessä. Vapaasti Artsi on saanut kirjoitella, jutut ovat vain siirretty puutaheinää osastolle.

Anonyymi kirjoitti...

Kappas, Apachesta tuli tietenkin mieleen ensimmäisenä Apache-palvelin, jonka päällä todennäköisesti tuokin foorumi pyörii. Ehkä kyseessä on sittenkin aito elämäntapaintiaanien foorumi.

Admin, Nettihuijaukset

Anonyymi kirjoitti...

Arton Bannit johtuu varmaan siitä, että suoltaa copy/pastea joka paikkaan vastaamatta mihinkään kysymykseen.
Kysyä varmaan saan että miten Ydinvoima liittyy esim. juniori-jääkiekkoon?

Anonyymi kirjoitti...

Tämä oli se pointti, jonka varmaan ymmärsivät kaikki muut paitsi Arto.

Admin

Anonyymi kirjoitti...

Noiden yllä mainittujen nimimerkkien lisäksi tämä samainen henkilö kirjoittelee ainakin nimillä Tulostaja, Ajastaika, MOS, NEO, Raija Sivu ja Ilkka Kivimäki.

"Ollin" terveydentilasta voi jokainen vetää omat johtopäätöksensä, mutta itse olen useampaan otteeseen törmännyt kirjoituksiin joissa valheellista tietoa levitetään varsin tarkoituksenmukaisesti ja selvästi ymmärtäen mitä ajetaan takaa.

Ollin tyyliin kuuluu erilaisten tieteellisten termien, kuten spallaatio, ionisaatio, kuorimalli, ym. viljely sellaisen tekstin joukossa, joka muilta osin on puhdasta roskaa. Tarkoituksena ilmeisesti hämätä lukijaa luulemaan että kirjoittajalla on tieteellinen koulutus (Olli on koulutukseltaan sähkömies).

Toinen Ollin tekstien ominaispiirre on tunnettujen tiedemiesten nimien käyttäminen omien teorioiden tueksi. Hyvä esimerkki tästä on väite siitä että Einstein olisi sanonut ydinvoiman hävittävän mehiläiset maapallolta, mikä johtaa lopulta ihmiskunnan tuhoon (beettasoihdun aiheuttama mehiläiskato on yksi Ollin omista teorioista). Einstein kyllä puhuu mehiläisistä ja ihmiskunnan tuhosta, mutta ei sanaakaan ydinvoimasta. Itse asiassa Einsteinin kuoleman aikaan maailmassa oli vain kourallinen ydinreaktoreita toiminnassa.

Anonyymi kirjoitti...

(jatkoa edelliseen...)

Olli on viime aikoina siirtynyt käyttämään omaa nimeään, ja esiintyy mm. verkkomedia.org -uutispalvelussa ydinvoiman asiantuntijana. Tämän lisäksi hän on liittänyt Uuden Suomen blogikirjoituksissa Norjan verilöylyn ydinalan globaaliin salaliittoon.

Fukushiman onnettomuus on valitettavasti poikinut erinäisiä lieveilmiöitä, ja lisännyt vettä Ollin kaltaisten nettipersoonallisuuksien myllyyn. Sen sijaan että kirjoikset olisivat pelkästään harmittomia tai korkeintaan hyviä tapoja loukkaavia, suoranaisia rahankeruutarkoituksessa tehtyjä huijauksiakin on esiintynyt.

Uuden Suomen blogissa kirjoitteli jokin aika sitten eräs salaliitoista kovasti innostunut henkilö, joka yritti kaupata itse valmistamiaan ilmanpuhdistimia joilla väittämänsä mukaan vaaralliseksi kohonneet aktiivisuuspitoisuudet saadaan poistettua ilmasta. Olli ei siis itse ollut tämän touhun takana, mutta säteilyhysterian lietsominen pohjautui pitkälti hänen "asiantuntemukseensa". Kirjoitukset on sittemmin poistettu US:n blogista.