torstai 4. maaliskuuta 2010

Erikoista uutisointia Wincapitasta

Viime ajat on kohistu uudesta Wincapita oy:stä, joka ilmestyi kaupparekisteeriin noin kuukausi sitten. Yrityksen koko nimi on "Worldwide Investment Solutions House Wincapita Oy". Nyt HS uutisoi: "WinCapita-jutun pääepäilty kehitti uuden Wincapitan järjestelmän".

Mutta uutisessa kuitenkin lukee, että:

Hänen mukaansa [toimitusjohtaja Jussa Kärkkäisen] yhtiöllä ei kuitenkaan ole sinänsä mitään tekemistä entisen sijoitusklubin kanssa, eikä Kailajärvi ole yhtiön omistajien joukossa tai mukana sen hallinnossa. (korostus minun)


Niinku mitä hä? Hieman kaipaisi tiedonjanoinen lisäinformaatiota, että miten tämä liittyy entiseen Wincapitaan, jos sillä ei ole mitään tekemistä entisen Wincapitan kanssa. Ja miten tämä liittyy Hannu Kailajärveen, jos hän ole uudessa firmassa mukana. En siis epäile, etteikö liittyisi, mutta tässä kohtaa on uutisen kerronnassa aukko.

Hannu Kailajärven olisi kuitenkin tarkoitus osallistua yrityksen esittelytilaisuuteen ensi sunnuntaina. Tosin, hän on tällä hetkellä matkustuskiellossa, kuten vakavista rikoksista epäillyt yleensä. Tästäpä salaliittoteoreetikot saavat taas materiaalia suorastaan aukottomaan todistukseen siitä, että ihan kaikki ovat poliisia myöten liittoutuneet Wincapitaa vastaan.

Tilaisuudessa on tarkoitus esitellä uuden Wincapitan toimintaa sijoittajille.

Onko siis tarkoitus taas kerätä verkostointimarkkinointiperiaatteella samoilta mansikanviljelijöiltä ja kyläkauppiailta rahaa? Miksi tätä Nobelin arvoista keksintöä ei myydä suoraan suursijoittajille? Eikö viime kerrasta opittu mitään. Eiku siis häh?

Kuten eräässä toisessa blogissa kommentoitiin:

Tyhmiä eivät ole ne, jotka liittyvät, vaan ne jotka liittyvät liian myöhään.


Jääkäämme siis miettimään tämän lausahduksen syvintä olemusta.

Ei kommentteja: