keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Leffailta

Voi pojat! Voi pojat! Olisipa minulla nyt vappupilli, niin kylläpä puhaltaisin siihen!

Wincapita porskuttaa kuin villi ori. Katsokaa vaikka näitä videoita:

http://www.youtube.com/watch?v=lK3Y6MV6IwI
http://www.youtube.com/watch?v=XLE7XWJFUdg

Kovia jätkiä. Ei voi muuta sanoa. Nynnympi olisi varmaan jo luovuttanut jäädessään pakomatkalla Ruotsissa kiinni.

Wincapita oy on myös näemmä ottanut käyttöönsä verkkotunnuksen Wincapita.eu. Aikaisemmin saman Wincapita.eu-domainin oli rekisteröinyt joku teekkariporukka pilailumielesssä. Poissuljettua ei kuitenkaan ole, että tälläkin kerralla olisi kieli poskella. Voiko kukaan tosiaan antaa firmalle nimeä WISH? (Win some capita? You WISH!)

Wincapita.fi-osoite sen sijaan kuuluu edelleen Master of Domains -mies Pentti Manniselle. En tiedä, onko WISH edes ollut edes kiinnostunut fi-päätteisen osoitteen rekisteröimisestä.

Jäämme odottamaan, kaikkia kortteja ei ole vielä käännetty.

EDIT (21.3):

Joku on miksannut oman version HK:n puheesta:
http://www.youtube.com/watch?v=37c04qbbEPU

Mielenkiintoista kyllä, että "mitään tuottoja ei luvattu". Haluaisin ihan uteliaisuudesta tietää, mitä mieltä wincapitalaiset itse ovat. Onko tämä vain ja ainoastaan median keksimä valhe, ja voivatko wincapitalaiset käsi sydämellä sanoa, että mitään tuottoja ei luvattu? Vai saattoiko esim. klubin mainosmateriaalista jäädä sellainen kuva, että tuottoja olisi luvattu?

Sama koskee väitettä "Wincapita ei käynyt valuuttakauppaa". Onko tosiaan kaikkien 10 000:n jäsenen muisti niiltä osin nollautunut, ja heidän mielestään Wincapita ei missään vaiheessa kertonut käyvänsä valuuttakauppaa?

Jos näin on, niin hyvä niin.

Itse nostaisin esiin vielä seuraavan kohdan:
"minulla ei ole matkustuskieltoon liittyen mitään rajoitteita ihmisten tapaamiselle"
"Rautava on evännyt minulta pääsyn tähän tilaisuteen"

Eli Rautava on evännyt pääsyn nimenomaisesti juuri tähän tilaisuuteen? Kuinkas näin? Itse kuvittelin, että matkustuskielto tarkoittaa sitä, että ei saa matkustaa. Esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevaan tilaisuuteen. Ehkä tässäkin media on vääristellyt taas, eikä matkustuskielto tarkoitakaan, että ei saa matkustaa, ja todellisuudessa HK saa matkustaa kaikkiin muihin Espoossa oleviin tilaisuuksiin, mutta ei juuri tähän.

EDIT2 (25.3.): Der Alte kohtaa Columbon U-U Ponttisen blogissa.

Ei kommentteja: