perjantai 19. joulukuuta 2008

Sananvapauden ystävät ry aka oikomahoito


Hei! Bloginne väite siitä, että ilmoituksemme rahankeräyksestä Virossa olisi "netihuijaus" tai "laiton" ovat kunniaamme loukkaavia, joten olemme tehneet teitä vastaan rikosilmoituksen. Teidän kannaltanne olisi varmaankin tosi hyvä, että poistaisitte perättömät herjauksenne viipymättä. Safka-blogiin laitettu tiedote rahankeräyksestä Virossa ei riko Suomen lakia mitenkään. Olemme tarkistaneet, että tällaisen asian voi antaa tiedoksi. Vihjauksenne siitä, että kyseessä olisi laiton huijaus, on ilman muuta kunniaa loukkaava. Pyydämme teitä lisäksi julkaisemaan blogissanne oikaisun. Kyseisessä tiedotteessa, kuten näkyy, kerätään tukea Virossa Neshadimovalle, ei Klenskille. Toivottavasti älyätte toimia ripeäsi - muussa tapauksessa tapaamme oikeudessa!


Koska minulla ei ole aikaa lähteä käräjöimään yhtään kenenkään kanssa, tai ylipäätään tutkinnan kohteeksi joutuminen aiheuttaisi kohtuutonta kiusaa luovun kissa-hiiri -leikistä tällä kertaa näin helpolla. Sangen epämiehekkäästi tosin, mutta en aio tämän antaa pilata ansaittua joululomaani.

En ota kantaa siihen, oliko vai eikö kyseisellä keräyksellä ollut lupaa Suomessa (tai kuinka monta kunnianloukkausjuttua Antifasisti-blogista ja saisi aikaan) totean, ettei asia kuulu minulle. Keräyksellä lienee siis lupa Virossa, mitä en ole koskaan kieltänytkään. Selkeä asia virhe oli, että rahaa kerättiin Neshadimovalle, Klenski oli vain tilin omistaja, mutta tämän kai ei pitäisi loukata kenenkään kunniaa.

Enpä olekaan ennen ollut rikosilmoituksen kohteena. Oikeudenkäyti ei ole minulle mikään leipälaji, joten pidän turpani kiinni tällä erää. Huomioiden kuitenkin, kuinka monen kapitalistin kunniaa olen tässä blogissa jo tähän mennessä koetellut, on yllättävää, että ensimmäinen isku tuli äärivasemmistosta. (Toivottavasti tämä ei vaikuta lukijoiden poliittiseen suuntautumiseen.)

Tämä käyköön "oikaisusta". Siinä lienevät kaikki Safkan vaatimat elementit, suorana lainauksena. Mikäli muuta oikaistavaa löytyy, kommenttimahdollisuun on sitä varten olemassa.

Noin muuten hyvää joulua ja älkää uskoko kaikkea mitä netissä sanotaan.

Ei kommentteja: