keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Huijauksista radiossa

Yle Puheella oli eilen ohjelma huijauksista ja myös nettihuijauksista. Haastateltavana ovat huijauksista kirjan kirjoittanut Kari Nars ja Kuluttajaviraston lakimies Gunveig Planting. Yrityshuijauksista kertoo projektipäällikkö Janne Marttinen valtiovarainministeriön Viranomaisyhteistyön kehittämisprojektista VIRKEstä.

Lähetys on kuunneltavissa Yle Areenasta.

Toimittaja ei ole ehkä aivan aiheen tasalla, mutta kannattaa tuo kuunnella (ainakin mikäli tämän lukeminen kyllästyttää). Juttua on Wincapitasta ja jälkimmäisessä jaksossa myös yrityshakemistoista.

Huomenna sama Kari Nars on haastateltavana myös Tuomas Enbusken ohjelmassa. Hänen lisäkseen mukana on toinen kirjailija Pauliina Susi ja Hannu Kailajärven puolustusasianajaja Petter Kavonius. Silloin on kenties saadaan vähän dynaamisempaa keskustelua aikaan. Ohjelma on kuunneltavissa YLE Radio 1:ssä klo 9.05 - 10.00.

EDIT: Ohjelma löytyy myös Yle areenasta. Ihan hyvä ohjelma oli, aika paljon samoja asioita kuin edellisessä, aika paljon toiseltiin muutenkin samoja vanhoja asioita. Kavoniuksen puheenvuoroa kuunnellessa ei ihmettele, mistä kaikki asianajajavitsit ovat peräisin.

Ei kommentteja: