perjantai 3. lokakuuta 2008

Laverto on nyt Suomennettipalvelu

Ei päivää ilman Laverto-uutista. Nyt ilmeisesti he toimivat nimellä Suomennettipalvelu.com. Firma on ilmeisesti lähestynyt taas yrityksiä ja organisaatioita "sisäpiirin tiedolla", eli väittäneet, että firman verkkotunnuksia aiotaan kaapata ja tarjoudutaan rekisteröimään tunnukset parin sadan euron hintaan.

Suomennettipalvelu.comin kotisivut muistuttavat Laverton sivuja kirjoitusvirheitä myöten ja whois-tietojen mukaan tunnuksen omistaja on Laverto oy ja "James White".

Ja ympyrä sulkeutuu, kun huomataan, että Kaupparekisteriin on vastuuhenkilöksi kirjattu Rättö Jani Tapio Mikael, joka on vastuuhenkilönä myös Ripex-nimisessä firmassa. Joka taas on tunnettu samasta toiminnasta kuin Laverto ja Suomennettipalvelukin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Yritykseni joutui kesällä 2008 Laverto Oy:n huijauksen kohteeksi. En ole maksanut laskua ja nyt Laverto Oy uhkaa antaa laskun perittäväksi perintätoimistolle, joka on poistettu ennakkoperintärekisteristä, ALV velvollisuus on päättynyt ja Lindorff Oy perii tältä perintätoimistolta useampia saatavia.

Palvelutuotanto kirjoitti...

SVVK Suomen Verkkoviestintäkeskus Oy kiittää heränneestä keskustelusta, joka valitettavasti pääosin on totuudenvastaista. Tästä tiedotteesta löydät faktatietoa SVVK Suomen Verkkoviestintäkeskus Oy:stä.

Kuten odotimmekin, on toimintamme kasvu herättänyt paljon sekä positiivista että negatiivista keskustelua lukuisilla eri keskustelupalstoilla. Keskustelut ovat koskeneet SVVK Suomen Verkkoviestintäkeskus Oy:n (myöhemmin Verkkoviestintäkeskus) laillisuutta, sitä onko kyseessä huijaus/rahastus ja on myös kritisoitu mm. soittokiellon ilmoittamisen laillisuutta sekä kytkentöjä milloin mihinkin internethakemistopalveluun.

TIEDOTE

*Verkkoviestintäkeskuksen tarjoama palvelu ON TÄYSIN LAILLISTA, sillä toimimme asiakkaamme valtuuttamana. Asiakasyrityksemme allekirjoittama valtakirja antaa Verkkoviestintäkeskukselle lainvoimaisen oikeuden ajaa yrittäjän etua, jolloin Verkkoviestintäkeskuksella on lain mukainen valtuutus irtisanoa tarpeettomia sopimuksia yrityksen puolesta ja asettaa yritys soittokieltoon eri hakemisto-, haku- ja numeropalveluihin.
Lue myös: http://www.verkkoviestintakeskus.info

*SÄÄSTÄMME asiakasyrityksellemme vuositasolla jopa tuhansia euroja.
1. Nykypäivänä valtaosa yrittäjistä vastaanottaa useita telemarkkinointipuheluita viikossa, jolloin näiden puheluiden vuositasolla kuluttama työaika rahaksi muutettuna on usein satoja euroja. Verkkoviestintäkeskus auttaa asiakastaan saamaan telemarkkinointikiellon yritykseensä koskien B2B-internetmarkkinointia.
2. Yrittäjille tarjottavia internetmarkkinointipalveluita on pitkälti toistasataa. Näistä osa on täysin toimivia, rehellisiä ja asiakasta hyvin palvelevia. Valitettavasti internetmarkkinointibuumi on tuonut alalle myös huomattavan määrän epämääräisiä toimijoita, jotka lupaavat yrittäjälle parempaa näkyvyyttä mitä pystyvät tarjoamaan; käyttävät sopimusehdoissaan ns. kestotilausmetodia, jolloin yrittäjille saattaa olla vaikeuksia päästä sopimuksista irti halutessaan, kun ne pitäisi irtisanoa jopa kuukausia ennen sopimuskauden päättymistä; harhaanjohtavat yrittäjän uskomaan, että hän on palvelussa jo maksullisesti mukana, vaikka yrityksestä löytyisi vain maksuttomat perustiedot. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Verkkoviestintäkeskus auttaa asiakasyritystään puolueettomasti valitsemaan yrityksen markkinoinnin kannalta toimivimmat palvelut ja irtisanoo asiakkaan puolesta kaikki ne, jotka ovat yrittäjän kannalta tarpeettomia.

Missiomme onkin yrittäjän auttamisen lisäksi tarjota kaikille niille mahdollisuus menestyä, jotka haluavat alalla toimia rehellisesti ja asiakasta palvellen, sillä internetmarkkinointi oikein toteutettuna on yritykselle hinta-laatusuhteeltaan loistava media näkyvyyteen. Valitettavasti juuri nämä seikat ovat aiheuttaneet valtaosan foorumikirjoittelusta, kun enemmän tai vähemmän epämääräisesti toimivat tahot kokevat toimintamme hyökkäyksenä heitä kohtaan. Puolueeton toimintamme tarkoittaa kuitenkin myös sitä, että vaikka joillain yrittäjillä olisi jostain tietystä palvelusta huonoja kokemuksia, emme automaattisesti jätä tätä palvelua huomioimatta, sillä palvelusta voi olla jollekin toiselle yrittäjälle hyötyä. Valitsemmekin asiakkaallemme suositeltavan palvelun tai palvelut vertailemalla mm. palveluiden kävijämääriä, hintatietoja, toiminnallisuutta ja tarjottuja palveluita, tunnettavuutta sekä näkyvyyttä Googlessa liittyen asiakasyrityksemme toimialaan ja toiminta-alueeseen kohdistuneisiin hakuihin eri avainsanoilla.

Toimintaamme voi hyvin verrata esim. vakuutusmeklarin toimintaan, sillä kauttamme saa tietoa ja neuvoja markkinointiin kaikkia eri hakemisto-, haku- ja numeropalveluita koskien. Konsultoimme yrityksiä tekemään järkeviä ja rahaa säästäviä ratkaisuja sekä annamme puolueetonta apua, jotta yrittäjän internetmarkkinointiin käytetty raha tuottaisi mahdollisimman paljon hyötyä yrittäjälle. EMME siis itse tuota tai ole kytköksissä yhteenkään hakemisto-, haku- tai numeropalveluun. Tutkimme ja tarvittaessa suosittelemme asiakkaillemme eri palveluita verkkomainonnan osa-alueilta kotimaasta, mutta asiakkaan näin halutessa myös ulkomailta, ja autamme yrityksiä saamaan toimivaa näkyvyyttä mm. useissa eri hakukoneissa.

Valtaosa tarjoamistamme palveluista on yrittäjän itsensäkin toteutettavissa, mutta eri palveluiden vertailu, toimivien palveluiden valitseminen, muiden irtisanominen ja soittokiellon ilmoittaminen erikseen jokaiseen reiluun sataan hakemisto-, haku- ja numeropalveluun veisi yrittäjältä niin paljon aikaa ja resursseja, että tulee itse asiassa edullisemmaksi ja huomattavasti vaivattomammaksi hoitaa se Verkkoviestintäkeskuksen avulla. Meiltä löytyy myös valmiina osaaminen ja ammattitaito alaa ja palveluita koskien, tämä säästää yrittäjän aikaa, vaivaa ja rahaa.

Onhan se niinkin, että jotkut haluavat vaihtaa autonsa renkaat itse ja toiset vievät auton rengasliikkeeseen, jossa homma hoidetaan korvausta vastaan nopeasti, ammattitaidolla ja vaivattomasti. Hyvästä palvelusta kannattaa maksaa.

Sananvapaus Suomessa valitettavasti mahdollistaa oikeasti toimivien ja hyödyttävien palveluidenkin mustamaalaamisen helposti, keksittyjen nimimerkkien takana puskissa piilotellen. Toivomme kuitenkin jokaisen näitä eri foorumikeskusteluja lukevan ymmärtävän, että Verkkoviestintäkeskus on yrittäjälle jo pitkään kaivattu yhteistyötaho, jonka asiantuntevasta palvelusta on ainoastaan hyötyä niin yrittäjille kuten myös koko internetmarkkinointialalle.

Tutustukaa palveluumme osoitteessa:
www.verkkoviestintakeskus.fi
Voitte myös jättää sivustojemme kautta yhteydenottopyynnön, jolloin otamme Teihin yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Ystävällisin terveisin,
Palvelutuotanto
SVVK Suomen Verkkoviestintäkeskus Oy