keskiviikko 27. elokuuta 2008

Aglocon haamu, Aclogomails

Keskustelupalstoilla on näemmä kummitellut viime aikoina edesmenneen Aglocon haamu, suorastaan kiusanhenki, Aglocomails. Alkuperäinen Acologo oli "paid-to-surf"-tyyppinen viritys, jonka kehittelemä työkalupalkki ei ilmeisesti tullut koskaan käyttöön, ja nykyisellään ohjelma on kuollut ja kuopattu. Koska Aglocoon liittyi vahvasti verkostohenki ja uusien jäsenien värvääminen, levisi sekin Internetissä laajalle ennen katoamistaan. Nyt joku on päättänyt pölliä ohjelman nimen ja visuaalisen ulkoasun ja tahkota hieman karkkirahaa Aglocon jälkeensä jättämällä maineella.

Selaimeen asennettava mainospalkki on nyt vaihtunut sähköposteihin ja niissä olevien mainosten klikkailuun. Jäseniä tietenkin pitää värvätä perinteiseen malliin.

Aglocomails on sinänsä huvittavan kömpelö versio alkuperäisestä Aglocosta. Liittyminen on tietysti 100% ilmaista, mutta premium-jäsenyys maksaa 300 dollaria. Hauskaahan tässä on se, että "voittoja" pääsevät käytännössä nostamaan vain premium-jäsenet. Muistaako kukaan saaneensa miljoonaperintöä Nigeriasta, jonka järjestelyyn tarvitaan muutama tuhat dollaria?

Aglocomails ei turhaan esitä vaatimatonta. Heidän nettisivuillaan luvataan 100 dollaria jokaisesta luetusta sähköpostiviestistä. Jokaisesta klikatusta linkistä saa 10 dollaria. Uusista jäsenistäkin saa yhden dollarin plus 10% alalinjan tuotoista.

Siksipä Aglocon sivuilla oleva "reaaliaikainen" mittari näyttää, että he ovat maksaneet jäsenilleen peräti 163 miljoonaa dollaria.

Tämä menee sinänsä jo huumorin puolelle, sen verran poskettomia lupaukset ovat. En edes käsittelisi tätä tässä, ellei kyseessä olisi niin hieno aasinsilta vanhasta Aglocosta. Alkuperäinen oli sentään jossain määrin laillinen, tämä sen sijaan häpeilemättä on pöllinyt edeltäjänsä nimen ja ilman turhaa kursailua lupailee kymmenien tuhansien dollarien voittoja.

Pikaisella googletuksella löytyy paljonkin epäilyjä, että Aglocomails olisi puhdas kusetus. Jollain foorumilla joku kertoo
[..]I already join aglocomails, and now my earning is above $6000 but I don't want to upgrade my membership, I just waiting if they really want to pay me LOL


Varmaan pistää itsekunkin miettimään: 6 tonnia olisi tulossa tilille vaikka heti, mutta sitä varten pitäisi maksaa 300 dollaria. Jotenkin minusta tuntuu, ettei onnistu sopia, että se 300$ vähennettäisiin suoraan noista voitoista...

---

EDIT:
Tähän kategoriaan on tullut näköjään myös muita yrittäjiä. Europtr lupaa "vain" 20€ sähköpostien lukemisesta.

Juupajuu, mistähän kyseinen firmaa saa tarpeeksi rahaa maksaa sähköpostien lukemisesta. Mainostajille tarkoitetussa osiossa myydään tuhatta näyttöä dollarilla ja yhtä sähköpostiviestiä 1,50$ hinnalla. Jotenkin ei tunnu järkeävältä ansaintamallilta, jos mainostaja maksaa 1,50$ ja Europtr maksaa tuon katsomisesta näyttäjälle 30$.

Taisivat mennä liiketalouden kurssit hukkaan, kun en oikein ymmärrä tuota yhtälöä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oletko ihan 100% varma että tämä aglocomails on huijausta, tarkoitan että on se esim kokemuksen ansiosta varmistettu. Ne eivät vaadi sitä premium 300 dollarin maksua nostaakseen vaan nostaaksesi rahaa sinulla täytyy olla tilillä minum ulosnosto mikä on 20 000 kaikilta ei premium-jäseniltä... en kyllä usko että he maksavat ainakaan kaikki summia vaan luulenkin että he maksavat muutaman prosentin siitä mitä lupaavat..

Anonyymi kirjoitti...

Eli olet siis saanut 20 000 dollaria Aglogomailsilta, vai mitä tarkoittaa "kokemuksen ansiosta varmistettu?".

Rahaa voivat nostaa vain premium-jäsenet, ja premiumjäsenyys maksaa 300$ ts. rahan ulossaamiseksi pitää maksaa. Perinteinen nigerialaiskusetus siis. Ei mikään bisnes oikeasti toimi periaattella "anna mulle sata dollaria, niin minä annan sulle tuhat dollaria".

admin, nettihuijaukset

Anonyymi kirjoitti...

joo sain nyt kasattua 20 000 dollaria ja ei ole ulosnosto kohtaa ollenkaan.. tämä taitaa kyllä olla 100%scämmi sivu.

Anonyymi kirjoitti...

tiedättekö onko sellainen sivu kuin waoindia.com scämmi. lupaavat 10centtii jokaisesta mainoksesta jonka lukee ja 50% refaali tieneistä.

Anonyymi kirjoitti...

Liityin tohon marraskuussa 07.Maksoin 399USD premium member jäsenyydestä 7.4-08,kun sattu oleen vähän ylimääräistä.ennen maksua ne sentään vastas kysymysiin joita esitin.nyt aglon tilillä on yli 40000,ei oo rahoja kuulunu eikä kysymyksiin vastattu.että semmonen viritys.