maanantai 18. huhtikuuta 2011

Vaalien tulokset ja parhaat ehdokkaat

Tässä pikainen analyysi aikaisemman blogauksen ehdokkaista.

Suomen työväenpuolueKoska itäisen vaalipiirin äänet jätettiin tällä kertaa laskematta, tulos jäi laihaksi. Timo Koivistoinenkaan ei saanut alalinjaa rakennettua. Jäämme jännityksellä odottamaan mihin kolmiloikkaajat Risto ja Timo ensi vaaleissa eksyvät. Oma veikkaukseni on, että Risto ryhtyy saatananpalvojaksi ja Timo siirtyy Köyhien asialla -puolueeseen.

Tulokset:
Risto Abdullah Tammi : 24
Timo Koivistoinen : 16
Rimma Salonen : 17

ItsenäisyyspuolueIlluminati söi selvästi Joukon äänet. Muistakaa varoa homokaasua, lapset.

Tulokset:
Jouko Piho : 56

PiraattipuoluePiraattien saalis jäi vähäiseksi, edes kikkelit eivät auttaneet.

Tulokset:
Elmgren Oskar (Jeppe) 195
Henri Tuhola 43
Antti Kurhinen 52

VapauspuolueTämän listan ääniharava oli Olavi Mäenpää yli tuhannella äänellä (mukavia ihmisiä nuo turkulaiset), mutta jäi valitsematta. Myös isonenäinen ja tummasilmäinen Jussi Siitarinen jäi rannalle valtiolaivasta.

Tulokset:
Olavi Mäenpää 1005
Janne Hurme 81
Jussi Siitarinen 43
Angélica Skywolf 14

PerussuomalaisetKari Tykkyläinen jäi vain muutaman äänen päähän eduskuntapaikasta. Saamme nähdä, onko hän vuonna 2015 ehdolla, hänhän ei koskaan luovuta.

Tulokset:
Kari Tykkyläinen 2855

Lopuksi jään miettimään, miltä mahtaa tuntua ehdokkaasta, joka sai alle 20 ääntä. Edes kaverit ja sukulaiset eivät äänestäneet. Miksei kukaan ajattele näitä ihmisiä?

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Parhaat ehdokkaat

Eduskuntavaalit lähestyvät, joten tämäkin blogi kantaa vastuunsa kansan valistamisesta, ja pyrkii parhaansa mukaan lisäämään tietoisuutta eri ehdokkaista. Älkää haksahtako huijauksiin, vaan äänestäkää oikein. Omasta vaalipiiristäsi riippuen voit valita parhaan ehdokkaan seuraavista.

Suomen työväenpuolue STPEhdokkaina ovat mm. seuraavat henkilöt:

Risto "Abdullah" Tammi, joka tuli tunnetuksi Suomen islamilaisen puolueen perustajana. Aikaisemmin hän on kuulunut mm. Jehovan todistajiin, Pekka Siitoinin natsipuolueeseen ja ollut KGB:n agentti. Tätä taustaa varten ei liene yllättävää, että hän mm. kannattaa kivitystuomiota aviorikoksesta. Solidaarisuudesta muslimimaahanmuuttajia kohtaan Tammi on paitsi vaihtanut nimensä, myös unohtanut suomen kielen. Tammea voi äänestää Uudellamaalla numerolla 190.

Timo "Noni-mehu" Koivistoinen, jota on käsitelty tässäkin blogissa. Viime vaaleissa hän oli Liberaalien ehdokkaana, mutta ilmeisesti siirtyminen äärimarkkinaliberaalista puolueesta vasemmistokonservatiiviseen puolueeseen ei ole ongelma sen enempää puolueelle kuin ehdokkaallekaan. Vaalipiiri on Helsinki ja numero 250.

Rimma Salonen, jonka suuri yleisö tuntee hänen huoltajuuskiistoistaan. Joku ehkä muistaa menneiltä vuosilta Kerstin Campoyn, joka kävi huoltajuuskiistoja julkisuudessa ja oli myös Remonttiryhmän ehdokas. Salonen on Helsingin vaalipiirissä numerolla 261.

Aikaisemmin puolueen ehdokkaina ovat olleet mm. Antti Siika-aho, joka tunnetaan Pohjois-Korean puolestapuhujana Suomessa, sekä Leena Hietanen, joka taasen ihailee Stalinia ja toivoo Venäjän miehittävän Baltian.

Itsenäisyyspuolue IPUEu-kriittisellä itsenäisyyspuolueellakin on paljon hyviä ehdokkaita.

Jouko Piho on omien sanojensa mukaan "homofoobikko ja ylpeä siitä". Joukon mukaan homoseksuaalisuus on osa maailmanlaajuista salaliittoa (Bilderberg, Illuminati, jne), ja sen tarkoitus on tuhota ihmiskunta. Jouko oli aikaisemmin Kristillisdemokraattien ehdokas, mutta ilmeisesti nämä homokannat olivat liian radikaaleja jopa KD:lle, joten Jouko sai mennä. Jokkea voi äänestää Uudellamaalla numerolla 274.

VapauspuolueVapauspuolue on Perussuomalaisia perussuomalaisempi vaihtoehto.

Olavi "olen hetero" Mäenpäällä on sen verran monta rikostuomiota, että hänen voisi olla vaikea saada Suomesta oleskelulupaa, jos hänen pitäisi sellaista hakea. Olli on Varsinais-Suomen ääniharava numero 117.

Myös internetlegenda ja monimediamies Pasi Viherahon piti olla Vapauspuolueen ehdokkaana, mutta viime hetkellä hän joutui luopumaan ehdokkuudesta ja omien sanojensa mukaan pitää syynä tätä videota: http://vimeo.com/11682605

Vapauspuolueella on listoillaan myös ihan vanhan liiton antisemitistikin, Jussi Siitarinen.

Katso myös ehdokkaat Janne "Myrsky repi puita" Hurme (112) sekä henkiparantaja ja oman elämänsä Olli Mäkikoho Angelica Skywolf (124).

PiraattipuolueSiinä missä muissa puolueissa homokysymys on vedenjakaja, Piraattipuolueessa Henri Tuhola potee Mac-fobiaa.

Onneksi sentään tasapainottamassa on Antti "BB" Kurhinen, oman vaalisloganinsa mukaan "kikkeli kovana". Antin voi äänestää isoon taloon Helsingin vaalipiirissä numerolla 175 (kännykällä ei valitettavasti voi äänestää).

Jos tämä ei saanut vielä äänestäjän kikkeliä kovaksi, niin kannattaa tsekata Suomen tunnetuin amatööri, Oskar "Jeppe" Elmgren, joka vilauttaa Uudellamaalla numeroa 151.

PerussuomaisetKari "Ämpäristä eduskuntaan" Tykkyläinen on pudasjärveläinen kuvanveistäjä, joka ei anna koskaan periksi. Näissä vaaleissa hän tuli tunnetuksi vaalivideostaan, jossa hän esiintyy ämpäri päässä (huom. tämä ei ole postmodernia kokeilua!). Oma suosikkini Karin videoista on kuitenkin Vitutuska, joka kuvaa minunkin maanantaitani hyvin.

Oulun vaalipiirissä Karin kulttuuriministeriksi voi äänestää kirjoittamalla numeron 54.

KokoomusLaitetaan tähän vielä bonuksena Markus Jansson, jonka ilmeisesti piti olla ehdokkaana vaaleissa. Markus on ääriliberaali, joka oli jonkin aikaa Mäenpään entisessä puolueessa Suomen kansan sinivalkoisissa. Puolueessa tuntui olevan katto korkealla, kun sinne mahtu ääriliberaaleja ja äärikonservatiiveja. Ehkä avoin rasismi yhdisti, liberaalit oikeudet nimittäin eivät koske väärän värisiä ihmisiä.

Jansson kutenkin loikkasi takaisin Kokoomukseen, muut sinivalkoiset taas Vapauspuolueeseen. Uusimmassa blogikirjoituksessaan hän kuitenkin itse kertoo äänestävänsä Perussuomalaisia. Ota tästä nyt sitten selvää.

Takavuosina Varsinais-Suomen vaalipiirissä Jansson ehdotti mm. Turun erottamista Suomesta itsenäiseksi valtioksi. Tämä olisi varmaan toiminut paremmin Pirkanmaan vaalipiirissä.

Lopuksi Kokoomuksen Pia Pakarinen (80) muistuttaa, että Kokoomuskin on suvaitsevainen. Voisiko joku referoida tämän kommenttiosastoon, koska en pystynyt katsomaan videota loppuun.